Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 53-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca17år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

torsdag 24 juni 2010

Härligt med acrylfärg...

... Ja!! Det tycker jag! Det gäller bara till att använda sin fantasi ;) Hur man ska använda sin acrylfärg. På detta kortet så har jag stämplat med både bubbelplast & wellpapp. Att sedan sy runt eller brevid ger häftiga detaljer på kortet tycker jag. Ha en trevlig Midsommar på er allihop!
KramiZ//Ullkika

torsdag 17 juni 2010

Efter alla födelsedagar ska jag jobba med Greklansfoton...

... Ja nu är kortmakeri här hemma vill jag lova ;) å det är ju fantastiskt roligt. MEN jag tycker om att göra olika saker SÅ nu blir det nog en rad med L0´s efter alla dessa födelsedagar.
Här har jag jobbat med Maja Designs fina papper igen tillsammans med tyll, spets, band & blommor. Den stora gröna blomman krackelerade jag för att få en annan struktur på en av blommorna... eftersom jag satte ihop två stycken plus banden & en knapp.
Nu ska jag sätta mig ner med tre små kort som jag fått beställning på samt ett 21-års kort till den store sonen... sååå nu är det bara att gnugga fantasiknölarna.
Varma KramiZar från Ullkika

måndag 14 juni 2010

Gamla märken,dragkedjor mm...

... Jag tycker ju att det är så vansinnigt kul att använda gamla saker, som man normalt slänger när de går sönder. De kan ju vara hur fina/läckra som helst på ett kort eller på en Lo. Som det här Lee märket efter ett par gamla byxor... jag säger bara WOW! Färdigsytt & klart ;) Wellpappret använde jag till att göra ett randigt mönster på ett annat kort, men det blev snyggt ihop med cardstocken på detta kortet. Så varför kasta bort?!

Min familj kan dock undra ibland vad jag ska med allt till, fniss! En söndrig dragkedja??? -Jaa! den kan jag scrapa med... Då hörs det som regel en del pust & stön.
Sov så gott! vi syns imorgon!!
KramiZ Ullkika


söndag 13 juni 2010

Kort kort & mera kort...

... Som sagt; nu har det varit avslutningar i dagarna, & min dotter ville att vi skulle göra kort till lärarna från hennes klass. Två manliga klassföreståndare, hm! inte en massa blommor då kanske ;) Nåja! det blev lite kladd med acrylfärg & bubbelplast. Ser ni att symaskinen funkar igen!! Jiihaa!! älskar min maskin. Det räckte att min gubbe här hemma bara pillade lite på någon knapp... -Det är väl inget fel på den här!? Nähä!! men med mig ville den bara köra baklänges ett tag, fniss!
KramiZ//Ullkika

lördag 12 juni 2010

Sommar...

...Eftersom jag alltid gör dubbelLo´s sååå måste ju även min Lo som hette "Varberg" ha en andra sida. Resultatet blev så här... Härliga bilder som får mig att längta till min semester som börjar om fem veckor. Jag bara ÄLSKAR detta alfabetet... så mysigt busiga!

Hoppas ni fick lite ny inspiration.... KramiZZar från Ullkika <3


Ett snabbt födelsedagskort...

...Hastade ihop ett kort till denna student som dessutom fyllt år, Hipp hipp Hurra!!
Det är ju sååå inne med dessa fjärilar i scrapvärlden.... de är ju så fina men jag får inte in dem på ngt passande ställe tycker jag ;) Men på detta lilla kort finns min första fjäril med, fniss!
KramiZ från en väldigt seg Ullkika... som scrappade med fyra härliga tjejer till långt in på kvällen igår --------<@

fredag 11 juni 2010

Inget "vanligt" studentkort...

Min mans systerdotter tog studenten nu för några dagar sedan & då måste man göra kort!! Men några stämplar typiska för student hade jag inte, hm! Nåja! lite rotande i min restbox med pappersspill fick det bli ;) Så sex olika pappersbitar finns det på kortet... i olika typer av papp.
Ett krackelerat S var jag bara tvungen att ha med, fniss! det är härligt när man får måla lite. Chalkade efter för då syns det kracklade lite bättre.
Åsså dessa ljuvliga knappar samt spets som verkligen hör studentens vackra flickor till. Nu hoppas jag att ni ska få en liiite mer aktiv Ullkika här på bloggen... har faktiskt scrapat en del men inte hunnit med att lägga in det här tyvärr... alltså skärpning!
Dessutom har jag snart passerat 1000 BESÖKARE sedan jag startade min räknare (ngn månad efter jag startat Ullkikasscrap) Kul att så många har tittat hit!!! Ska se om jag kan få till någon bloggcandy tills dess ;)
KramiZ Ullkika <3