Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 53-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca17år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

onsdag 31 augusti 2011

Fick ett bokmärke...

... av min scrappvän Heidi. Jag lovade ju att visa er det men glömde, hm! mitt minne är inte det bästa alltid, fniss! Visst är det läckert!

Jag blev jätteglad & det passade bra i min samling... De små fyndiga orden som hon klistrat dig var riktigt passande... för att läsa är verkligen quality time!

Ha det bäst! Ullkika



söndag 28 augusti 2011

Julkort igen då...

...det ska börjas i tid såå kanske jag har några att skicka i år... vore kul! Jag var hemma hos min goa scrapvän Heidi & fick faktiskt till 3 stycken, Jiihaa! Här har jag använt Magnolias stämpel "bocken" & maskade på en textstämpel...målade med distresser.

Notera att jag inte sydde på detta kort :O det var riktigt jobbigt att låta bli, fniss! men knappar & spets kunde jag inte låta bli, hihi!
Hoppas på lite scrap med Heidi idag... Tjing & KramiZ//Ullkika



lördag 27 augusti 2011

Jag & mina bokmärken ;)

... jag älskar ju att läsa såå då vill jag ha många märken <3 Även mina vänner & bekanta som läser behöver ha bokmärken enligt mig. Det borde förbjudas att vika hundöron! Sååå här fick studenten till förra kortet ett matchande märke... I Maja Designs tecken <3 Samt en trave böcker & då var det ingen studielitteratur ;)

Här skar jag ut delar av pappret med skalpell för att utnyttja det fina blommönstret... Hade en dies i form av en flaska som jag tyckte var passande att sätta på till den stora studenten... Hallonsaft!

Ha nu en myslördag! det ska jag ha! Pöss!

Ullkika




fredag 26 augusti 2011

Studenten var ett tag sedan...

...men här är ett kort jag gjorde på beställning då. Kortet skulle dessutom vara i lila, hm! eftersom jag inte mådde 100 då... så skickade jag ner mannen i mitt liv för att köpa papper hos Liza, fniss! hon blev liite förundrad när han skulle ha lila Maja Deign papper. Nåja! jag gillade faktiskt resultatet ;)

Tjejen som tog studenten skulle bland annat få en ring i present... så jag hängde den bland blommorna som en dekoration.

Ha det gött mina scrappande vänner <3 Ja ni andra också e´klart ;D <3 //Ullkika




torsdag 25 augusti 2011

Maskplockarna....

Att jobba med dessa härliga papper från "Stella Rose" är ju bara för härligt... då går det nästan inte att göra "fel"... men som jag skrivit förr... det går inte att göra fel det kan bara bli annorlunda ;) Visst är det såå?!!
Småplock omkring den utrivna kanten... det är ju därför jag inte kan slänga någonting! för att man vet ju aldrig när man kan behöva just "den där grejen"... fniss!.... men köpa kan jag!


Att använda ettiketter från klädplagg man köper är ett hett tips från mig! Antingen som här att använda dem rätt av som jag gjort på denna Lo´n eller som en tagbas med öljett & snöre redan färdig... sen kan man sätta på annat papper mm över... billig/ å snyggt!






tisdag 23 augusti 2011

Ett 40-års kort....

...till en trädgårdsfantast! fick en beställning på ett kort & det är ju alltid roligt att ha något att sätta tassarna i :D Här blev det med mina nyaste Magnoliastämplar som jag köpte när jag & min scrapkompis Anne-sophie var i Borås för att fylla på lagret...


Som vanligt använder jag mycket spets & lager på lager... lite riv sedan chalk och ett varv med symaskinen. Den har förresten fått sig en rundsmörjning ;) då tyckte symaskinsmannen att MIN fina maskin gick på övertid samt att jag nog bör se mig om efter en ny snart, hm! De brukar ha en livslängd på ca 30 år... min är nu ett år yngre än mig... alltså 43år. Men nepp! han är som ny efter sin service... jiihaa!! Love min maskin!! <3<3


Ha det bäst! Idag ska jag scrappa med min vän Heidi & samla på mig lite positiv energi....

KramiZ Ullkika


måndag 22 augusti 2011

Stor & liten....

Första Lo´n på länge... jag har bara gjort kort & bokmärken en period såå nu var jag riktigt sugen på att scrappa med foton igen. Här blev det på mina älskade pojkar "Stor & liten".... Den lilla kanten längst ner på papprena jag använder kan jag oftast inte slänga... som här blev det en liten fin detalj under den gröna knappen :D





Samma blev det här... fast här satte jag fast en spets på den ena. Det mesta kan man använda! Ha en bra fortsatt dag... KramiZ Ullkika <3





torsdag 4 augusti 2011

Det är något visst med dessa märken...

...Nu valde jag själv ett nytt jag fått av min goe scrappvän Heidi ...till den nya boken jag ska läsa: "Midvinterblod" av Mons Kallentoft. Ska fota det åt er imorgon så ni får se hennes också. Detta märket hade jag gjort åt henne som en liten sommarpresent <3
Maja Design även här... med risk för att uppfattas som lite tjatig ;)



Krackelerade bokstäverna....

Får nog krypa ihop i soffan med min nya bok... alltid lika mysigt att börja med något nytt :)

NattkramiZar till er från mig <3





onsdag 3 augusti 2011

När jag ändå hade lila papper kvar ;)

...fniss! jag är inte överförtjust i lila som bekant men såå fick jag en beställning till studenten: med just lila papper ;) När det ändå finns hemma får man använda dem, eller hur?! Dessutom är även de lila papprena ljuvliga i Maja Designs serie... Faktiskt!! Här klippte jag ut både det ena å det andra.... dessutom hittade jag dessa gamla knappar som ser ut som små pärlor/kulor, mums!







Handvirkad spets eller är den knypplad mån tro?!! ljuvlig i alla fall. Ha det bäst i sommarvärmen allihop!

KramiZ Ullkika