Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 53-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca17år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

lördag 25 maj 2013

& her annoying father....

..."Pink lady & her annoying father" heter min dubbel-Lo från förra sommaren :) Vi var i Varberg & vår dotter Ida ligger & solar, lyssnar på musik... chillar helt enkelt! Åsså är pappa hennes där för att retas, vilket är såå irriterande tycker hon ;)
Jag arbetade med blommor under de olika materialen vilket var lite kul... som vanligt spets, tyll samt glasknappar. Ni har fått se Lo nummer 1 tidigare....

Oj nu blev jag sugen på att scrapa lite! får bli frampå kvällningen ;) nu var jag bara inne för att föra över en bok till mobilen & passade på att slänga in ett inlägg.... Det är grejarväder ute såå man får passa på!
KramiZ på er alla!

onsdag 15 maj 2013

Tim Holtz.....

....ja vad säger man! Tim Holtz! bara älskar hans papper & tillbehör :) Så här bidde det en Lo när Samuel åker vattenskidor för Vvsk: Vänersborgs vattenskidklubb.

 Tyg förgyller alltid ett alster enligt mig ;) Här blev det en liten remsa under kortet.
Hade en fantastiskt trevlig dag hos Milo igår & fick gjort en Lo... mest prat som alltid ;) Måste fotografera innan det kommer upp här.... men det kommer, jag lovar! I helgen ska jag till Stockholm med mina underbara barndomsvänner... undrar om jag springer på någon scrapbutik där, hihi! mina resekompisar är dock inte frälsta i denna hobby såå risken är väl inte stor!

KramiZ & godnatt// Ullkika

måndag 13 maj 2013

Pink lady...

 ....det är vår tonåring det :) Hon är inne i en rosa period i livet precis som jag var i hennes ålder... undrar om det hör till?!! Nåja! rosa eller vilken färg- period man än är inne i, så älskar jag denna bilden på Ida! Liggandes på en brygga i Varberg förra sommaren.... 15 år & helt inne i mobilens värld ;)
 Att äntligen få använda detta ljuvliga Prima papper som legat såå  länge.... bara i väntan på rätt foto ;) Vilken lycka!!
 Lade alla vita blommor & spets under både foto & papper... kul detalj att bara se halva blomman. Att ha glasknappar som dekoration på min Lo var bara ett måste!! Som ni alla vet nu såå älskar jag knappar! <3>
 Härliga sömmar prydde pappret redan när jag köpte det :) & man får en känsla av tyg när man känner på det... wow! Me Like!!
Var hos Milo & Anna för att scrapa när jag gjorde färdigt detta uppslag... fick låna det härliga typsnittet i "pink lady" & om jag inte mins helt fel så var det Tim Holtz. När jag lagt foto, papper, tyll samt spets lager på lager så är det som om bostäverna svävar ovanpå Lo´n.

Imorgon har jag min lediga dag & ska åter åka till Fruarna Lilja för härligt pyssel under många timmar... såå nu måste jag gå till sängs! Natti natti alla vänner!
KramiZ Ullkika

söndag 12 maj 2013

Remember...

 ....ja att inte glömma en vän är viktigt! Jag fick en beställning på ett kort till en en student från Spanien... Hoppas inte tjejerna glömmer varandra... men idag är det ju lättare att hålla kontakt med varandra.
 Soft, gammalrosa toner med crackle paint på wellpapp. Fjärilar & bokstäver utklippta från Pion Designs papper. Tyll, handgjord spets & blommor bland annat från Prima
Även jag har återupptagit en gammal kär vänskap... så härligt att bubbla gamla gemensamma minnen tillsammans & känna att det det finns bara mer att prata om. Att det var som vi pratade igår. Hoppas & tror att vi kommer fortsätta nu när vi funnit varandra igen :)

KramiZ Ullkika