Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 53-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca17år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

söndag 30 juni 2013

Student....

 ...kort på beställning :) Oj! vad studentkort jag gjort... så detta är bara en i raden . Så till nästa år måste jag köpa mig några nya studentstämplar att variera mig med. Detta är en "Hängel & Stängel"
 "Maja Design" papper & även de små blå blommorna som jag gjort är Majapapper ;) Tårtpapper & kakwellpapp samt de gula blommorna är gamla isärplockade ljusmanchetter.

Jag har målat hörnen & blommorna med lite vit Gesso samt "snöfärg" på hörnet.
Hoppas ni fick lite inspiration! Jag har varit på västkusten & scrappat sedan i onsdags... inte enbart ;) har tittat på massor av fotboll också då min lillpojk spelat Kalles Kaviar Cup i Hunnebostrand.
Men imorgon jobb igen så nu blir det natti natti KramiZ Ullkika

fredag 21 juni 2013

Förskolechefen får blomma...

....på vårt sista möte tillsammans alla tre förskolor. Jag fick i uppdrag att göra kortet till blomman :) Det blev ett i rosa & jag hade då sådan tur att det var rosa blommor samt några rosa pinnar i som dekoration i den stora krukan... såå det blev supermatchat ;)
 Har tonat ner både papper,spets,tårtpapper & några blommor med vit färg för jag ville inte ha så stark rosa färg.
Hittade en fin klädtags med rosa små blommor på... satte över lite "alladinaskpapper" över för att täcka text samt några dekorationer.

Hon är såå söt Magnolian som jag fick uppstämplat av Kicki....Kolla hennes blogg som finns på min lista :) Det ser ut som om hon verkligen sitter på ostnät & spets ;) Det prickiga bandet har jag köpt på blomsterhallen i Vänersborg.
Ha nu en riktigt härlig Midsommar alla <3 kramizar="" ullkika="">

onsdag 12 juni 2013

You and me...

...och true love heter sidorna på det andra uppslaget i Idas pojkvän Markus album. Det sydda, svartvita foton & Tim Holtz papper kommer igen även här som ni ser. Han fyllde 18 år & höll på att ta körkort så var det ett naturligt val av papper... eftersom det var gamla bilar & bilskyltar på något samt bilmärken på något annat, tyckte jag det var lite kul ;)
Här syns vägmärkena tydligt :) Svart silkespapp & gamla bruna härliga knappar = mums!
 Eftersom tagsen skulle gå att dra upp & läsas... (där ytterliggare presenter står skrivet) så fick jag sy små fickor eller bara låta en bit vara omonterat, fniss! vilket jag naturligtvis lyckades glömma några gånger & fick hitta på en ny lösning ;) Men som jag skrivit tidigare: Det kan inte bli fel bara annorlunda!!
 Visst är knappar ett fantastiska ting!! Använder dem ofta för att dölja något oönskat på ett foto som här....
True Love <3 :="" amp="" att="" av="" b="" dagar="" deras="" det="" eller="" enorma="" ett="" f="" h="" hur="" i="" k="" knas="" llande="" m="" n="" nader.="" omkring="" r="" rart="" rh="" rjan="" rlden="" rlek...="" rligt="" runt="" s="" se="" som="" st="" stan="" stilla="" v="">Nu ska jag ner & göra det sista två studentkorten som jag fått beställning på så ha det gott!
KramiZ Ullkika <3>

måndag 10 juni 2013

Cherish....

....Vi gratulerade en arbetskompis som fått barn & då fick hon härliga böcker samt detta kort :)
Primas underbara papper som jag nästan inte velat använda... jag bara älskar prickar! Syns under "Cherish"... om det är bak- eller framsida på pappret vet jag inte meen samma Primapapper i alla fall :) Rosa tygblommor & tyll = Mums! Knapparna har jag missat på detta kort ;)  
Vit wellpapp från något kakpaket tror jag....Hm! det ska ju jag inte äta ;) men om familjen äter kakorna så kan jag ju använda pappret, eller hur? det lät bra!!
Imorgon är jag ledig & ska scrapa för hela slanten.... kanske tar mig en tur till Uddevalla för påfyllning på Creactivica... jag har ju så lite scrapsaker, hihi!
KramiZ Ullkika

lördag 8 juni 2013

Markus present....

....ja då får jag visa andra sidan! samt första uppslaget tänkte jag :) Använder typ samma papper, spets & blommor på uppslaget för att det inte ska kännas rörigt.... sedan som jag skrev i förrgår så går hela albumet i typ samma färger & stil... mycket Tim Holtz ;)  På varje tags har jag olika band & snören så det blir lite liv även när albumet är stängt.... En liten charms med texten "Love" hänger på denna sidan <3>
Här syns tydligt att jag målat & krackelerat....
Visst är de 2 vackra tillsammans!! Markus blev riktigt glad för sin 18-års present & albumet gjorde tydligen succe´ på kalaset, fniss!
Nu ska jag ut & gräva grus, bära sten till vår framsida.... ramar in vår rabatt :)
KramiZar <3>

onsdag 5 juni 2013

Markus 18 år....

 ....Idas pojkvän Markus fyllde 18 i maj & hon ville ju ge honom något speciellt. Såå hon beställde ett album från mamma med utvalda bilder på de 2 tillsammans. Detta är framsidan....
 Jag har använt mig av Tim Holtz papper i hela albumet för att knyta ihop det...
 Sytt lite på varje uppslag har jag också gjort ;) Började med att måla alla cardstock samt pärmarna med svart acrylfärg. Sedan krackelerade jag kanterna.... detta gjorde jag för att slippa vara så petig med att få pappren ända ut till kanterna på albumet. Sedan blir det en snygg ruffig detalj.
 Här är första sidan.... Ida hade skrivit småpresenter-"happenings" på tags som finns på varje sida.
 Här fick Markus en romantisk middag för 2... därav kniven & gaffeln som hänger på tagsen ;)

Har använt mig av bruna knappar i hela albumet som matchar med tim Holtz papper... visar er bara första & andra sidan idag så får ni ser mer snart.... blir lite mycket att lägga in hela albumet på samma gång :) Sedan har jag massor av studentkort på gång.... så nu ska här scrapas & bloggas <3>KramiZar Ullkika

tisdag 4 juni 2013

Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag.

 ...Robbans syster fyllde 50 år & vi hade köpt en korg med en massa godsaker i.... sedan gjorde jag detta kort med en tändsticksask i samma färg. Eftersom Petra tycker om änglar samt lite vintage, chaby chic- stil så blev det ett ljust kort... vilket uppskattades! Hon sparar alla mina alster vilket gör mig glad :)
 Tyghjärtat  köpte jag på Pysselakuten för nåt år sedan, hm! saknar den affären & Liza jättemycket! Nåja! Den stora blomman har jag köpt på blomsterhallen... brukar finnas i alla möjliga färger. Lite stor men då klipper jag bort en del i botten :) Runda knappar & lite virkad spets = Mys!
Nu ska jag ta mig en cykeltur in till vackra Vänersborg i solen eftersom jag är ledig idag.... synes snart igen! KramiZ Ullkika <3>