Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

torsdag 15 september 2011

Beauty...

...ja visst är hon vacker min lilla tös! Det tycker ju alla mammor om sina barn är klart ;) så ska det vara! Denna Lo´n gjorde jag på Country scraps mara & var ett bidrag till en tävling efter en skiss men inga priser för mig...
 Det var så fina swirlar på pappret jag använde & då är det inte kul att dölja dem med fotot... så jag skar ut dem samt la upp ovanpå fotot istället.
 Virkad spets i kombo med tyll & pärlskruvar åsså utklippta fjärilar... Vilken romantik ;)
Som Ingvild Bolme förespråkade så tonade jag ner bakgrundspapprets starkt blå fjärilar... Jag gillade Primas papper med text men tyckte inte att fjärilarnas färg gick så bra ihop med resten av mitt tänk. Att då använda sig av acrylfärg för att dämpa pappret var bra... Ett hett tips alltså!

På min lediga dag så har jag städat, hm! men tyckte att jag borde få göra något riktigt kul Också... då blev det förståss................................................ lite scrap!
KramiZ på er alla//Ullkika

1 kommentar: