Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

måndag 23 april 2012

...man får vara glad om man lyckas att ta något foto på den lille ;) det kommer alltid en hand upp eller en ful grimas.... om han inte lyckas smita helt innan jag knäpper. Nåja! här hade han precis fått sig en "one peace" (...ursäkta stavningen!) sååå han ställde faktiskt upp för en serie bilder....
Eftersom jag vill få med såå många bilder på en dubbel Lo så blev det även ett utklipp denna gång, hehe! Samuel fick hänga som en sprattelgubbe på tagsen av tyg tillsammans med en blomma, knappar & en 9:a.... eftersom han är 9 år. Kan ju vara kul att veta om några år när man bläddrar i albumen, eller hur! man tror att man kommer ihåg.... men det vet väl alla hur det är med det, fniss!

Wow! nu har jag bloggat två dagar i rad..... snart en vana, hihi!

GodnattKramiZar Ullkika <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar