Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

tisdag 30 oktober 2012

Julkortsdags.....

 ....såå nu har jag faktiskt en hel del att visa er! Har varit dålig på att blogga nu men så blir det i perioder, hm! Våra barn är väldigt aktiva i olika idrotter & jag + mannen  lika så ;) blir inte mycket tid över för blogg & liknande. Jag har använt Tim Holtz julpapper från förra året samt Maja Design´s på tagsen.
Jag har så många stämplar men använder jag dem??? Nää! är nog helt enkelt för lat, hehe!  Ska utmana mig själv i årets julkortspyssel att faktiskt ta vara på alla stämplar jag har!! Påminn mig gärna! :)
Kul det var att skriva lite till er igen... såå får försöka göra fler inlägg denna veckan då jag har tagit semester. Ha det bäst! Scrapa lugnt! //Ullkika <3>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar