Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

tisdag 29 januari 2013

Gjorde en serie bokmärken....

....eftersom jag fick en beställning av en god vän som läser....hon skulle ge ett bokmärke till sin syster! Jag har visat ett av dessa märken tidigare ;)
Som ni vet sedan tidigare så älskar jag att läsa samt är en samlare av just bokmärken :) Så att bara göra ETT märke blir därför svårt!! vill ju ha ett själv också, hihi! Sedan ville jag ge beställaren ett. Den store sonen med flickvän kom förbi.... Anna äääälskar ju blått & ville ha ett hon också :) Därför bidde det en serie. 
 Jag använde en gammal blus som min dotter haft... trasig men så fina sömnader, knapphål, band & knappar som jag inte ville slänga... den fick bli basen samt inspirationen för dessa bokmärken. Så släng inga vackra blusar!
Har dessutom använt Maja Designs papper & röda sömmar på alla fyra märken.... Blå knappar letade jag fram i gömmorna samt spetsar, band & blå floss.

Ha det bäst! & läs en bok :) Jag själv läser just nu "Femtio nyanser av honom" E L James
KramiZ Ullkika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar