Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

måndag 13 maj 2013

Pink lady...

 ....det är vår tonåring det :) Hon är inne i en rosa period i livet precis som jag var i hennes ålder... undrar om det hör till?!! Nåja! rosa eller vilken färg- period man än är inne i, så älskar jag denna bilden på Ida! Liggandes på en brygga i Varberg förra sommaren.... 15 år & helt inne i mobilens värld ;)
 Att äntligen få använda detta ljuvliga Prima papper som legat såå  länge.... bara i väntan på rätt foto ;) Vilken lycka!!
 Lade alla vita blommor & spets under både foto & papper... kul detalj att bara se halva blomman. Att ha glasknappar som dekoration på min Lo var bara ett måste!! Som ni alla vet nu såå älskar jag knappar! <3>
 Härliga sömmar prydde pappret redan när jag köpte det :) & man får en känsla av tyg när man känner på det... wow! Me Like!!
Var hos Milo & Anna för att scrapa när jag gjorde färdigt detta uppslag... fick låna det härliga typsnittet i "pink lady" & om jag inte mins helt fel så var det Tim Holtz. När jag lagt foto, papper, tyll samt spets lager på lager så är det som om bostäverna svävar ovanpå Lo´n.

Imorgon har jag min lediga dag & ska åter åka till Fruarna Lilja för härligt pyssel under många timmar... såå nu måste jag gå till sängs! Natti natti alla vänner!
KramiZ Ullkika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar