Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

onsdag 4 februari 2015

Älskar dig!.....

 ....farmors lilla gullunge. Junie fick ett album när hon föddes som jag fyller på med jämna mellanrum. Så detta uppslag fick hon i julklapp, den andra sidan ska jag försöka lägga upp inom kort.
 Som vanligt när jag scrappar så använder jag mig av mycket tyg och spets...eftersom Junie hade en jeansklänning på fotot från denna härliga sommardag så är valet givet.... jeans. Men har även fått med en bit smock från hennes faster Idas gamla klänning.
 Det är så roligt att leta fram småsaker som kan passa på Lo´n... som här en klädnypa, klädetiketterna som jag klippt som vimplar, Sweetlappen, fjärilar och knappar mm
När man ändå rotar bland det gamla så hittade jag även bokstäver. Jag är dålig på att skriva på det jag gör och blir så inspirerade av andra som skriver fyndiga texter...det är något jag får jobba på.

Ville så gärna dokumentera kring händelsen vid fotot och skrev först med blyerts, eftersom jag tänkte fylla i efter. Men då det blev snyggt med det ljust grå som inte tog mycket plats, fick det stå kvar så.
Maskinen fick göra sitt som alltid, sömnad är en härlig detalj tycker jag. Ska sätta mig nu en stund för att göra beställda födelsedagskort, då får min maskin dammas av.
Vi renoverar hemma just nu så det har blivit alldeles för lite pysslande det sista tyvärr.

Kram på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar