Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

fredag 20 mars 2015

Utmaning....

 ...på Frändescrappen, jiihaa! vad kul med tävlingar! Tyvärr inget pris denna gång men så otroligt kul att delta.
 I den lilla goa påsen som alla fick vid sin plats så innehöll den lite smått & gott som skulle användas i utmaningen. Bland annat skulle det finnas två fjärilar samt fyra saker ifrån påsen på det rosa medföljande kortet. Hm! jag brukar nästan aldrig vara med i just korttävlingar utan det blir mest i Lo.
 Eftersom basen var rosa så blev det inspiration för hela kortet... tonade ner de skrikande rosa knappar & fjärilar från påsen.
Svärmor Ingers ljuvligt vackra virkade blommor kom väl till pass.... tycker nästan jag skulle vunnit tack vare dem ;)
Tyll. wellpapp, spets, band & papper från Alladin fick också plats.... Undrar vem jag ska göra glad med detta kort?!
Ha en mysig fredagskväll alla!
Jag sitter i karantän efter en maginfluensa.... skulle vilja heja på sonen som spelar hockeycup mot Vimmerby HC i skrivande stund men får följa laget via cuponline istället.
Kram

1 kommentar:

 1. Så snyggt det blev!! Man tittar och tittar på träffen och beundrar...men vet ju inte vems som är vems när alla ligger där på borden ;)
  Jag har också bloggat om Frändescrappen idag....jisses, som jag fick skrattat den lördagen...
  Här lågs det också i magsjuka förra helgen. Hela familjen åkte på det. Gick rätt fort över men har gått hela veckan och mått lite tjyvtjockt. Det tar väl tid innan man kommer igång....
  Kram på dej och fortsätt krya på dej!
  Jison

  SvaraRadera