Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

tisdag 28 april 2015

"Jag" var titeln...

 ...till mina första Atc -kort. I en utmaning av Milo i hennes facebook grupp. Jag hade sagt nej under lång tid... att börja med dessa beroendeframkallande små söta kort. För jag har inte riktigt förstått vad jag ska använda dem till ;) Att det är roligt att göra var jag inte ett dugg tveksam till, hihi!
 Temat i denna utmaningen var just att berätta om Ullkika :) Jag tycker inte om att vara med på bild men där kom jag inte undan, hm! Tog samma bild på alla 12 kort som jag sydde fast för att kunna ha en liten tag bakom där jag beskrivit vad jag älskar mest här i livet.
 Familjen, vänner, scrap, böcker, idrott, mat & godis ;) Sedan gjorde jag fyra kort som var lika... gånger tre alltså 12.
Hoppas fortfarande att någon nappar på att byta med mig!
Ikväll blir det mys med tjejerna i bokklubben "Mellan raderna" då vi ska till Helen i Uddevalla.
Ha det bäst! Ullkika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar