Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

söndag 2 maj 2010

Älskade märken...

... Undrar i vilken bok jag & mina 3 vänner ska lägga dessa bokmärken?!! Vi ska nämligen åka till Grekland den 12 maj & då ska de få ett bokmärke var... På detta märke gjorde jag de små prickarna med Pearl Maker "Pastellmint".
Jag har använt Maja Designs ursöta papper samt spetsar, sedan har jag sytt med olika sömmar.
Jag chalkade dem med Versa Magic "Midnight Black" eftersom kanterna på papprena är sotiga så jag förstärkte den känslan på alla små bitar.
Allergiska KramiZar från Ullkika
5 kommentarer:

 1. Hej,
  roligt att du hittat till oss på Vilda Stamps, önskar dig nu lycka till i Blog Candy´n!
  För att länka till oss, hälsar Milo att man måste högerklicka och spara loggan, och lägga upp den som en vanlig bild. =) Hoppas att du kan klura ut hur du ska göra!

  Anita DT på Vilda Stamps

  SvaraRadera
 2. Underbara bokmärken!!

  Tack för titten hos mig :)

  SvaraRadera
 3. De är jättefina och det finns ju inga bättre papper än Majas (ja tillsammans med Primas). Vad härligt med Greklandsresa, längtar dit med.

  SvaraRadera
 4. ÅH en blev MIN....tack tack tack tack KRAM

  SvaraRadera