Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

onsdag 28 april 2010

Min scrapvän Heidis fina Lo...

... Jag frågade min goe vän Heidi om inte jag kunde få lägga ut hennes underbart läckra Lo. Eftersom hon inte har någon egen blogg så går ju ni alla i cyber space misste om att få se hennes alster.
Heidi är egentligen inte så noga med att sy men hon har gått på med symaskinen lite här & där på denna sidan, mm! I like!! ;)

Se så läckert hon använt jeansfickan till att stoppa ner fotot, samt tagit tillvara på hällorna för att hänga hjärtat & att ett band blev som ett skärp... Här har Heidi sparat en tag från något klädinköp som sedan passade alldeles utmärkt på sidan om dottern.
Tänk vilken tur jag har som ska få sitta & scrapa med denna duktiga tjej imorgon...
KramiZ//Ullkika

4 kommentarer:

 1. Hej! Tack för kommentaren i min blogg. Vad skoj att du gillar mina layouter, självklart får du lägga till mig, det är alltid kul när man hittar nya scrapbekanta så jag är glad att du lämnade en rad hos mig så jag kunde hitta tillbaka! Du får se till att din vän skaffar sig en blogg så vi får se mer av även hennes alster!

  SvaraRadera
 2. Kul att du kom hit mahlin! Jag har allt försökt få henne att skaffa en egen blogg ;) men utan resultat tyvärr!
  KramiZ//Ullkika

  SvaraRadera
 3. Ja den var jätte snygg får du hälsa din vän!! Jag har nog några jeans som ska slängas från barnen...haha ;o)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hälsa Heidi, hennes Lo är urtjusig, jag blir smått avundsjuk jag.......

  SvaraRadera