Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

måndag 14 juni 2010

Gamla märken,dragkedjor mm...

... Jag tycker ju att det är så vansinnigt kul att använda gamla saker, som man normalt slänger när de går sönder. De kan ju vara hur fina/läckra som helst på ett kort eller på en Lo. Som det här Lee märket efter ett par gamla byxor... jag säger bara WOW! Färdigsytt & klart ;) Wellpappret använde jag till att göra ett randigt mönster på ett annat kort, men det blev snyggt ihop med cardstocken på detta kortet. Så varför kasta bort?!

Min familj kan dock undra ibland vad jag ska med allt till, fniss! En söndrig dragkedja??? -Jaa! den kan jag scrapa med... Då hörs det som regel en del pust & stön.
Sov så gott! vi syns imorgon!!
KramiZ Ullkika


2 kommentarer:

 1. *hihi* Jaha...du såg oxo ut som ett stoppljus senare?! ;o) Så skönt...jag är lite öm i skinnet idag!
  Gruset är vinrött...så nått som passar till den färgen. Kanske lite rosa så det lyser upp? Men du får fria händer, jag litar fullt på dej! Jag tar gärna korten så fort du kan utan att du ska behöva känna dej stressad.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Nja du Jenny! Ngt stoppljus blev jag inte, hihi! men färg hade jag byggt på den sedan tidigare Greklandsbrännan ;)
  Jag kör igång med korten idag(Torsdag)& blir jag klar i tid så kommer jag bort med dem.
  Tjing U

  SvaraRadera