Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

söndag 12 september 2010

Bidrag till Lotävling för scrapbruket...

... Jag var på Frändescrapen igår, mm! vad roligt jag hade! Tack Ulrika & Paula för en underbar dag & givetvis en bamsekram till alla mina goa scrapvänner ;) det blev såå mycket skratt, massor av inspiration, 2 härliga butiker; Pysselakuten & Scrapbruket, loppis, smaskig mat, fika/godis åsså scrap förståss! Min Lo "Grekland" blev mitt bidrag till den enda Lotävlingen denna dag... tänk att jag gick & vann ett andrapris, fniss! Jag blev jätteglad! Jag använde mig av en påse som jag fick när jag var på semester i Samos/Pythagorion i maj... Lite kul att använda sådant material som faktiskt är gratis & dessutom är liite annorlunda ;) Det var ju färdigdokumenterat var jag hade varit också, bra va?!
Påsen delade jag på hälften, den får vara "cardstock" på båda sidorna, men jag använde den också för att stansa ut bokstäverna till titeln.
Första bokstaven var en chipboard som jag crackelerade... det skulle finnas med! Så här löd tävlingen förresten; "Valfritt utförande med tema sommar, dock skall det finnas med spets eller band, minst en brad samt chipboard." Ååå visst är snäckor sommar så säg!! de var också från Greklandsresan- minnen. En virkad spets fick pryda sidan, även om det tar emot att klippa i något som någon suttit & jobbat med i massor av timmar, hm! Lämnade bården på pappret från Prima... tyckte att det var ett passande tema! "Flights of fancy Collection" "faith". Eftersom jag sparar på det mesta när jag är iväg så får man ju klistra på det... eller hur!?!
Den svarta wellpappen är från en after eight kartong, hm! så nu har jag gjort min allra första doftLo, höhö!!
Ha nu en härlig söndagkväll så hoppas jag att tiden finns imorgon också, för... jag åker iväg till Stockholm på tisdag på ett seminarium & sedan finns det inte tid för scrap förrän fredag igen, hihi!
KramiZ Ullkika

2 kommentarer:

 1. Urläcker lo. Vilken smart idé med påsen.
  En sån påse skulle jag med fått med mig hem när vi var på Samos för några årsedan...då kanske jag med skulle få några foton scrapade ;)
  Grattis till vinsten.

  SvaraRadera
 2. Tack Jennie! ja du fotograferar ju massor såå sätt igång & scrapa med alla dina fina bilder.
  KramiZ Ullkika

  SvaraRadera