Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

tisdag 21 september 2010

Det fanns en sida kvar på påsen ;)

... vilket jag var tvungen att använda till denna Lo´n. På den förra sidan använde jag mig av ett så stort foto att inte texten på påsen kom fram, men det fick jag till här... Nice! Vad det står har jag ingen aning om, fniss! hoppas att det är något anständigt ;)

Kvitton & ett pappersrör med socker var sparat sedan resan, men det är inte bara minnen här utan mitt senaste Tim Holtz förvärv... dessa superläckra remsor av negativ, jag älskar dem! Liza på Pysselakuten hade precis fått in dem i butiken & jag bara måste ha en burk(den var också värd sin peng)höhö!!


Ett loppisfynd för 5:- ett resekit jag fick tag på Frändescrapen, med lite frimärken & postcards i, mums! var ju bara givet att stickas in under fotot här.

Återigen dessa snäckor som får symbolisera Greklansresan på dessa två Lo´s. Detta var bara mina två första sidor om den resan! jag har masssor av härliga bilder därifrån som jag måste scrapa med, mm!
KramiZ Ullkika
2 kommentarer:

  1. Vet inte heller vad det står men man kan defenitivt säga att det är rena grekiskan!! ;o) Kram

    SvaraRadera
  2. Vad kul att se att du fortsatt med scrapen. Jättefint!

    SvaraRadera