Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

fredag 17 december 2010

Ett bokmärke ibland alla julkort...

...Ja det var riktigt kul att "få" göra något annat, även om jag älskar julen såå kan det bli lite för mycket av det goda ;)
Samuel har en kompis som precis fyllt år & som talat om för mig flera gånger att han minsann INTE har något bokmärke från mig, fniss! Tänk att ett pappersmärke faktiskt kan betyda något även för en 8-årig hockeytokig grabb.
Jag ville inte ha mer än ett papper, hade tänkt att de olika typsnitten skulle vara i fokus. Så jag embossade kanterna & sydde en runt.

Sedan fick det bli en lite mer jobbad ände på märket. Hoppas att han nu blir glad, men tillsammans med en bra bok kan det nästan inte bli fel... det tycker ialla fall inte jag.
Ha ett trevligt fredagsmys! KramiZ Ullkika
Psst! Nu har jag gått på jullov & börjar inte jobba förrän den 3 januari 2011 ;) Visst ska jag kunna hinna med lite scrap då, mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar