Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

fredag 4 februari 2011

Ett Maja Designkort...

...Fick en beställning på åtta stycken inbjudningskort. Min Ted´s flickvän fyller år & det är väl klart att man ställer upp! Vi var på Pysselakuten & plockade ihop ett kit med grejer hon ville ha med, b la Maja Designs nya fikapapper, mums! de är för fina... Anki skrev så fint på Pysselakutens blogg: "som ni ser så syr hon numera även på sina LO´s" Fniss! Jag nästan önskar att jag kunde låta bli någon gång ;) Nu är ju detta ingen LO men jag syr ju på allt... som ni som regelbundet följer min blogg vet.
Men det saknas något om jag inte får dra dit någon liten söm, höhö! Sedan fastnar band & spets väldigt bra med maskin ;)
Pricken över i var dessa fina silverblommor & blad med en liten pärla på. Lisa har massor av liknande små detaljer i butiken, smaskens!
Ha ett härligt fredagsmys ikväll!
Jag hoppar över hockeymys i ishallen idag, host hOst! KramiZ//Ullkika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar