Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

onsdag 2 februari 2011

Tillsammans...

...Var in till Liza på Pysselakuten (i förra veckan... ska tilläggas, eftersom jag legat sjuk sedan i lördags) eftersom det var Rea så var jag nästan tvungen att kolla in vad som fanns ;) Hittade detta julpapper från Design: Vibeke Spigseth. Jag bara älskar tjocka papper, baksidan var full av juletiketter. Jag blev jättesugen att scrappa med en gång & visst längtar man till sommaren när man ser bilderna av mina två godingar inramade av blomster & fjärilar...
Köpte även Grungeboard-Tim Holtz som jag målade med acrylfärg... chalkade ingenting på denna Lo... det fick bara vara vitt/creme.Hittade några fina mönstersömmar på min gamla symaskin så en av dem fick rama in hela Lo´n. KramiZ allihop//Ullkika2 kommentarer:

  1. Såå snyggt och nu finns alstren även på Pysselakutens blogg! Kram och hoppas du mår bättre - Anki

    SvaraRadera
  2. MEN mamma, nu får du lägga av ! du får inte lägga ut bilder på mig? :P och inte den !!!! ;)

    SvaraRadera