Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

måndag 4 april 2011

Vilda Vestern eller Vilda Western...?

...Ja vi satt & diskuterade det jag & min scrapvän Astrid på Wänerscrapen förra helgen. Nåja det blev Vilda Western som kändes bäst. Foto från en av förra årets semesterutflykter gav inspiration till denna Lo. Det var den enda jag hann med faktiskt för jag fick ju äran att hjälpa Liza i butiken under dagen... Hihi! jag hade görskoj!
Kladd med acryl samt lite röd sprayad mist på cardstocken så var mitt papper färdigt... Att sedan få dekorera med dessa härliga knappar, jag verkligen älskar knappar!! Något som jag också tycker är kul att få med i våra familjealbum är minnen förutom foton... typ biljetter, snäckor eller som här en bit av tidningen från High Chaparal. En liten detalj att ringa in årtalet, man glömmer ju snabbt ;)Symaskinen var inte med på maran såå det blev lite sying för hand istället :)

Har varit in till Pysselakuten idag & handlat in scrapmaterial till scrapgruppen jag är med i, mm! Det ska bli jättekul att få visa upp allt roligt vi fick ihop jag & Ann-Pi när vi ses igen den 17 april :)


Skulle gärna sätta mig en stund & pyssla men det får bli taktvätt istället tror jag....

KramiZ Ullkika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar