Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

onsdag 11 januari 2012

Julklappsbok 1:a sidan....

...Föör snäll scrapptokig mamma ordnar julklappen åt sin dotters pojkvän, hm! Ida skulle göra ett scrapalbum till sin pojkvän meen det bidde bara att sortera ut fotona samt att skriva ut det som skulle stå på tagsen. Sedan försökte hon sig på att sätta fast högst 3 svarta bakgrundspapper.... efter det hade hon helt klart för sig att hon aldrig ska börja med scrapbooking....??!! HUR kan man ens tänka tanken? :O
Nåja... roligt var det att göra den i alla fall!! Ville att det skulle bli enhetligt såå vi valde svartvita foton till hela albumet. Sedan använde jag beige, svart & röd/vinröda färger genom varje sida. Blev faktiskt rätt nöjd med slutresultatet... få se vad ni tycker ;)
Vore roligt med någon liten kommentar... men ni har 8 sidor på er, hihi!
GodnattKramiZar till er alla! Sov gott!.... Ullkika <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar