Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

tisdag 27 november 2012

Happy days...

 .... Tygbandet "Happy days" är sedan jag var liten, ni vet sådana man sydde på jeansen längst ner, fniss! Jag tyckte att det passade så bra med fotona på vår Samuel i plurret. Fotona är väl inte de bästa.... men han vill nästan aldrig vara med på kort så det gäller att vara snabb & ibland blir det som det blir :) Men faktiskt så är det just de lite misslyckade fotona samt tygbandet som inspirerade till denna Lo...
  Sprayade med röd lite glittrig mist samt använde Tim Holtz "Distress Stain" - Fired Brick för att göra splaschar ;)
Glada blandade färger i knappar, sömmar mm...
 Här blandas det hej vilt.... streckkoden från pappret sitter brevid en byxhake från gamla jeans....Samuel är en riktig QT dvs en liten Qutie  & vi älskar honom över allt annat.
Hoppas ni alla får Happy scrap Days framöver! Själv scrapar jag något julkort varje kväll framför tv`n meen har tyvärr inte fotat av några än så ni kan se.... Det kommer framöver!
KramiZ Ullkika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar