Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

lördag 23 februari 2013

There is so many reasons to....

....be happy! Detta är en del av en tavla som jag gjorde till min dotter i julklapp. Just det citatet har hon på sin blogg & stämmer otroligt bra på just henne. Jag tog ett par av hennes jeans i smyg... som jag klippte sönder för att ha som en bas på tavlan :)
 Började med att måla canvasen med vit & svart acrylfärg..... tejpade även en del med Tim Holtz härliga tejp. Sedan lade jag de tillklippta jeansbitarna där jag ville ha dem & kladdade vidare med färg. Dekorationerna är också Tim Holtz: "Ornate Plates" som jag ramade in knapphålet med samt kedjan:"Swivel Clasps" & nyckeln i skärphaken. Spetsen tyckte jag såg ut som just ett gulligt skärp i jeansen ;)

 Sprayade en del med rött på tavlan men jag tyckte det kändes rosa mitt i allt vitt, grått & svart vilket jag absolut inte ville. Då kom de röda knapparna in & förgyllde tavlan... hihi! för knappar kan jag ju inte vara utan :) Det lyfte det röda jag sprayat! Bokstäverna jag stämplat är riktigt gamla, såå har faktiskt ingen koll på vilket märke de är.
Efter att jag satt på alla dekorationer så skulle jag limma fast jeansen.... men de satt så fint fast i all gesso & acryl! Dessutom blev det en härlig böj på dem i kanterna... Me Like!!
Svarta blommor köpta på Panduro för väldigt längesedan hittade jag i mina gömmor & passade fint.
Ida blev jätteglad för för tavlan som nu pryder väggen ovanför hennes säng :)
Ni ska få se den andra delen också men en annan dag ;)

KramiZ på er Ullkika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar