Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

söndag 14 april 2013

Kärlek....

 ...Var med på en Lo-tävling på Frändescrapen  för några veckor sedan... Vårfärger samt minst en mönsterstämpel och textstämpel var kravet. Jag är så stolt över att få berätta att jag vann 1:a pris :)
Har använt mig av BoBunny samt Prima papper... vilket är några av mina favoriter!! "Kärlek" var min textstämpel & rutmönstret som syns under papperen på både vänster & höger sida var mönsterstämpeln jag använde.
 Tårtpapper köpt på Hemköp här i Vänersborg.... fniss!
 Spetsar och band är nästan ett måste på mina Lo´s... men knapparna fick ligga kvar i lådorna ;)
Urklippta fjärilar fick dekorera Lo´n... ovanligt för att vara jag! tycker om fjärilar & köper dem meen tycker aldrig att de passar in någonstans, hm!
Papperet råkade jag riva sönder.... oooppps! då blev det en liten detalj nedanför den turkosa blomman, då jag sydde ihop det trasiga igen ;)

Nu ska jag sy några detaljer på tio beställda bokmärken jag gjort.... Kul!!
KramiZar på er Ullkika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar