Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

onsdag 24 juli 2013

Best friends forever...

 ...Best Friends Forever! Ida & Clara har varit kompisar sedan de var ca 1 och ett halvt år. Visst är det häftigt! För drygt ett år sedan så slutade de nian & var uppklädda för avslutningsmiddagen med lärarna. Det är med dessa bilder jag gjort två uppslag :)
 Till alla fyra sidorna så har jag använt tårtpapper... här fick det bli ett helt stort. Sedan har det varit turkos & bruna nyanser jag jobbat med. Tror det var Bo Bunny papper som bas & även fjärilar har jag klippt ut därifrån.
 Träknappar & blommor är rena rama godiset ;)

Nu har jag varit på Gotland & fotograferat massor! Så mycket vackra foton att jobba med... vi blev mottagna här hemma av vänner från Umeå... så roligt! Imorgon åker de hem igen & vet ni vad jag inte gjort på snart tre veckor.... Scrappa!
Så det ska jag ägna mig en del åt resten av semestern! Är det någon som är sugen såå hör av er!
KramiZ Ullkika <3>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar