Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

måndag 2 september 2013

Student....

 ....hm! det var längesedan den var! Min dotter Ida har nyare foton i sin kamera såå jag får fjäska med sjuklingen att lägga över dem på ett usb senare ;) Jag fick en väldig massa beställningar på studentkort & detta är jag väl inte som mest nöjd med....
Tonade ner både papper, blommor & blader med Gesso...
 Hoppsan här fladdrade visst ostnätet till när jag fotat, fniss! såg jag inte förrän nu...Nåja! använde en bit vitt tyg samt tårtpapper & sydde så praktiskt på alltsammans ;)

Primas härliga blommor som glittrar så fint i solljus....meen den visade sig naturligtvis sig inte den dag jag skulle fotografera :)
Det är inte bara min dotter som är sjuk utan hela huset har blivit som en enda stor sjukstuga.... & jag leker sjuksyster ;) Lillsonen Samuel har 39.5 i feber och mår inget vidare så nu får jag pyssla om mina små.
KramiZ Ullkika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar