Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

tisdag 12 november 2013

For Generations to Come....

 ...fniss! passande titel tycker jag! eller hur?!! Detta är alltså "andra sidan" på en Lo jag lade ut på bloggen nyligen. Jag gör alltid två Lo´s med samma tema eller från samma tillfälle. Det är nog för att  jag upplever det rörigt annars när man tittar i fotoalbumet. Men det finns ju inga fel det kan bara bli annorlunda!!
 Eftersom jag gör två sidor så blir det ofta papper i samma nyanser, samt några dekorationer som kan vara samma.
Klädnypan var jag bara tvungen att ha med därför att... ;) När min son nu hade blivit pappa så var det naturligtvis mycket att tänka på.... men att tvättmaskinen gick sönder samtidigt, gjorde inte att det blev mindre att tänka på :) Dessutom var han i startgroparna på att börja studera :) Höll på att leta litteratur, ordna & fixa med detta. En natt när hans sambo satt och ammade så pratar Ted i sömnen.... går upp & säger att han bara ska hänga upp böckerna på tork, fniss! Anna förstår ingenting förståss! Sedan går han tillbaka för att sova; hihi! Mycket att tänka på! :D... Så Klädnypan fick alltså bli en symbol för Teds strapatser på natten.
Tyg, band, spets samt wellpapp är det enda jag använder på ett cardstock som jag sprayat lite på. Sedan har jag använt modelling paste, de små upphöjda prickarna till vänster om fotot. Jättekul att jobba med! Nu har jag köpt flera nya stenciler/ mallar som jag bara längtar tills jag får pröva :)

Jag och min underbara vän AnnPi har varit i Halmstad fredag till lördag på Porslinsblommans endagsmara.... Jättemysigt & kul!! fick handla massor av fint & träffa nya härliga pysslare. Dessutom vann jag 1:a pris i två tävlingar, tiiihiii! så glad jag blev! får visa mina alster därifrån någon dag framöver....

KramiZar Ullkika

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag bara väntar på att få se dina alster så glöm inte att lägga ut dem. :)

    SvaraRadera