Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

söndag 26 juni 2011

En andra sida på High Chaparal....

....jag visade er den 1:a sidan för rätt så längesedan men... hittade inte något annat att visa er just i skrivandets stund. Har börjat ta foton med min dotters kamera & måste få lagt in dem i datorn... Nåja! det var längesedan!! har inte mått så bra i några veckor men nu ser det ljusare ut :)

Egenmålad cardstock är häftigt... blir lite liv i pappret med acrylfärg! Sedan fick jag massor av gamla härliga knappar av en arbetskamrat, mums! det var nästan som om jag vunnit miljonen på Lotto ;)
Tack Anita!!


Min käre Robban undrade om jag inte var riktigt klok förra sommaren på vår tripp på High Chaparal... jag gick med blicken på marken en stund.... för att leta efter "fina" skott som jag kunde använda till att scrapa med, fniss! för jag visste ju att det skulle scrapas med foton från den ljuvliga dag vi hade haft där.

Vad gör man inte för att få till en rolig & minnesfylld Lo?!!

KramiZar från Ullkika <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar