Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

torsdag 25 augusti 2011

Maskplockarna....

Att jobba med dessa härliga papper från "Stella Rose" är ju bara för härligt... då går det nästan inte att göra "fel"... men som jag skrivit förr... det går inte att göra fel det kan bara bli annorlunda ;) Visst är det såå?!!
Småplock omkring den utrivna kanten... det är ju därför jag inte kan slänga någonting! för att man vet ju aldrig när man kan behöva just "den där grejen"... fniss!.... men köpa kan jag!


Att använda ettiketter från klädplagg man köper är ett hett tips från mig! Antingen som här att använda dem rätt av som jag gjort på denna Lo´n eller som en tagbas med öljett & snöre redan färdig... sen kan man sätta på annat papper mm över... billig/ å snyggt!


3 kommentarer:

 1. Alltid lika spännande med mask....få se om min kommentar syns nu, för den förra kom aldrig in såg jag. Kram

  SvaraRadera
 2. Rickie Svensson25 augusti 2011 23:26

  Jätte fin blogg Ulrika!

  SvaraRadera
 3. Japp Jenny NU syns din kommentar! men jag letade efter den förra!! men nu vet jag ju att du vill ha ett bokmärke;)

  Rickie...du är för snäll! Tack! vem vet... du kanske blir en inbiten scrappare du med:D Meen Ida har jag inte lyckats lura in i den världen, hm!
  KramiZ till er båda <3//Ullkika

  SvaraRadera