Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

måndag 7 oktober 2013

Till min lilaälskande arbetskamrat....

 ...ja tänk att någon faktiskt kan vara det!!?! Fick en hel påse full med jättefina kläder av min gulliga arbetskamrat... hon hade gått ner massor i vikt & jag fick ta över sådant hon inte kunde ha längre :) Så jag köpte vin samt en bok  & gjorde kort med ett matchande bokmärke till... Som Tack till henne <3 nbsp="" p="">
 Trots att det blev i lila så blev jag ändå rätt nöjd med detta kort ;) Jag får ju normalt utslag eller någon sur uppstötning av just lila :) Meen jag tonade ner de lila "Maja Designs" papper med vit Gesso. Målade och krackelerade Grungeboardsfjäril- & blomman.Hörnet använde jag även 3D-snö vilket ger den lite ruffiga känslan....Spets, tyll & ostnät fick också plats på kortet.
Nu ska jag hoppa i säng för att läsa några rader innan John Blund kommer.
Natti natti och KramiZar från mig <3 p="">

1 kommentar:

  1. Oh, du gör så fina saker så man blir helt såld....krya på dig nu också :)

    SvaraRadera