Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

tisdag 12 maj 2009

Vintagetävling...

Var på Wänerscrapen den 2 maj. Det var en underbar dag både ute & inne, det var faktiskt den första gången som jag kände mig tveksam till att sätta mig inne & scrapa när det var full solsken ute ;). Robban (min man ) tyckte att jag absolut inte behövde åka...men vi var där först jag & Heidi, min scrapande granne. Det var en dag med fullspäckat schema, från 9 på morgonen till 22 på kvällen.
Liza på Pysselakuten hade ordnat denna dag på det absoluta bästa sätt!!
Denna Lo som jag gjort var till en tävling i vintagestil; de enda reglerna var att det skulle vara gammal sliten look, s.k. vintage. Ruggade &/ eller rivna kanter, chalks & blommor, i övrigt helt fritt.
Jag var ju bara tvungen att hugga tag i den utmaningen med en gång... fick bli ett gammalt kort på min pappa. Han skulle fyllt 71 den 5,e maj, sååå det kändes lite speciellt för mig att göra denna Lo med honom. Åsså gick jag & vann första pris, det var nästan så att tårarna kom.

2 kommentarer:

  1. Inte så konstigt att du vann, den är ju underbar.Vist hade vi en härlig dag. Nu är det länge sen vi suttit - är det snart dax. Kram

    SvaraRadera
  2. Denna LO var helt underbar...vill se flera LO :) Kramiz

    SvaraRadera