Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

lördag 20 februari 2010

Ååå vad det är energigivande att scrapa...

Här kommer då den utlovande B-sidan till mitt uppslag om Stämpelbodens Mara i Alingsås. Dit åkte jag & min Ann-Pi för några månader sedan...

Ville få med lite dokumentation & fick lagt in det som två tags på Lo´n...Knappar är så kul att ha med... det finns ju massor av dem i sååå många färger, storlekar, former & material - underbart att leka med!
Nu hoppas jag att vi i familjen kommer iväg på en tur till Branäs för relax & skidåkning... så... jag kommer inte lägga in ngt på några dagar.
Hoppas ni kommer att sakna mig ;)
Snöiga KramiZar från Ullkika


3 kommentarer:

 1. Ni får ha det så himla himla trevligt!! Kom hem med armar o ben hela! Speciellt Samuel...för hockeyns skull...hihi ;o) Helt osjälviskt tänkt...och så måste jag fråga vad är Lo för nått?

  SvaraRadera
 2. Tjoho! Du har gjort så himla fina LO, om jag bara hade haft samma tid! Jag tycker det ska bli tråkigt att inte följa med till Frändefors - men kommer att längta efter att se vad du gjort där - och kanske fått helt nya input!! Det är väl bara att få till en träff igen, eller?!

  SvaraRadera
 3. Tack Jenny & Heidi för era fina kommentarer... blir lika glad varje gång!!
  En Lo/LayOut; är en scrapad sida kan man säga. Heidi, vi kommer ju att scrapa tillsammans den 12/3... om inte tidigare ;)
  KramiZ på er tjejor// Ullkika

  SvaraRadera