Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

söndag 7 februari 2010

En liten burk med hemligheter...

När flingsaltet tagit slut & burken var tom... då går ju jag igång, hm! vad kan man göra av den här?! scrapa lite kanske!!! Jaa! Det blev att ockuppera vardagsrumsbordet framför melodifestivalen. Det är ju så kul att hålla på ;)
När jag började med en bit restpapper (det rutiga) så räckte det inte runt burken, hm! Då kom ideén om att sätta ett annat under i matchande papper & sätta öljetter på var sida. På blomman under nyckeln har jag målat med Crackle paint... sedan chalkade jag lite lätt över för att få den slitna looken.Jag som har hur mycket spets & band som helst var ju ändå tvungen att åka in till Pysselakuten. Det var ju ett tunt band i just denna färgen jag behövde, hm! Liza var snäll & visade en massa nya papper mm som precis kommit in till butiken ;) sååå jag blev lite fattigare igen.
Vad har vi alla lärt oss av detta?!! Släng aldrig burken till flingsaltet.
KramiZar från Ullkika

2 kommentarer:

  1. Nä....helt otroligt!! Så söt den blev.

    SvaraRadera
  2. Hej igen.

    Man går in på Layout och "Lägg till en Gadget". Sen finns det en som heter "Blogglista". Så kan man lägga till alla som man följer. Vissa läggs till automatiskt och vissa får man skriva http adressen.

    SvaraRadera