Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

söndag 14 mars 2010

Ett tävlingsbidrag till Countryscrap...

... Var in & tittade på Countryscrap igår...det var en skisstävling i helgen, sååå! Eftersom jag var väldigt förkyld & inte orkade göra så mycket annat... Håller nu min lilla tumme ;) får besked imorgon.
Det papper jag bestämde mig för att använda var ett ljuvligt rosa papper från Prima. Det kändes så rätt för de gamla fotografierna jag skulle jobba med. Kul! för rosa har jag bara använt till typ födelsedagskort.
Jag böjde, slet & rev i papprena så som jag ofta gör, chalkade med Walnut stain - Distress. Sedan på med flera olika lager spets samt band som jag sydde fast med gammeldags rosa. Lät också flera ändar av sytråden hänga kvar, syns inte så bra på bilden tyvärr! men det blev lite coolt.
Skrev ut titeln "liten" med papp som man får typ ömtåligt porslin i... kommer ju nu i skrivande stund inte på vad just det heter, hm!
Lite mindre förkylningsKramiZ från mig till Er <3

2 kommentarer:

  1. Så fiiiiint.....jag håller tummarna.

    SvaraRadera
  2. Tack vännen! det gick inte vägen tyvärr... de hade dragit lott bland de tävlande & min var det inte ;p
    KramiZ Ullkika

    SvaraRadera