Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

måndag 15 mars 2010

Sista uppslaget i almenackan...

En snabb sida i almenackan... september/oktober. Men man måste ju inte alltid sy & tråckla eller hur?! Fotot kan få prata för sig själv tyckte jag.

Jag satt på Frändescrapen & gjorde detta lilla verk ;) Fick dessa härliga löv av min scrapkompis Astrid & den lilla ekorren (en rub-ons) i vinstpaketet från Pysselakuten. Underbara små ting som förgyllde denna Lo.
Gonatt KramiZar från Ullkika

3 kommentarer:

 1. vilken härlig sida. Bild och papper med tillbehör passar bara så bra tillsammans. Den lilla ekkore är bara så sött. Det är det som är så trevlig när vi träffas att vi kan dela med och hjälpa varandra.

  SvaraRadera
 2. linda forsell21 mars 2010 14:55

  Hej
  Gillar den här,härligt kort och så har du fått in lite sång också. Väntan är också fin blått och vitt ihop känns riktigt vintrigt.
  Hoppas du har en skön långhelg och att vi ses på tisdag. Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Tack töser!!
  Helgen blev dock inte sååå skön men vi syns på tisdag Linda ;)
  KramiZar i massor till er båda//Ullkika

  SvaraRadera