Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

tisdag 2 mars 2010

Pysselakutens skisstävling...

Skisstävlingen på Frändescrapen stog Pysselakuten i Vänersborg för, Liza var där med en del härliga saker från sin butik. Självklart var jag sugen på att anta utmaningen... så här blev resultatet & vet ni vad; Jag vann 1;a pris... Jiiihaa!! vad glad jag blev!!!
Jag sydde runt blomman & satte glaspärlor i trådändarna. Liiite pilligt!
Ted min goe pojk, har mycket scraptänk i sig... när ett par av hans jeans var slut så klippte han ut skinn-ettiketten & kom till mig med den... -Här har du till ditt skräpande morsan! Så härligt att även mina barn ser med scrapögon ;)
Sååå då måste man ju använda grejerna ngn gång, eller hur?! Döskallen som hänger/sitter på blomman kommer från ett annat par byxor.
Jag skulle vilja sätta mig & scrapa ikväll men efter jobb, hockey med lille sonen, tvätt, disk mm så orkar jag faktiskt inte... hur gärna jag än vill.
Trötta KramiZar från Ullkika2 kommentarer:

  1. JÄTTE GRATTIS till vinsten!!! Kram

    SvaraRadera
  2. Tack!! det är så kul & man blir så stolt när andra scrapare röstar fram ens bidrag.
    KramiZar Ullkika

    SvaraRadera