Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

tisdag 30 mars 2010

Sötnos....

... Nu var det ett tag sedan jag la in något , har inte varit så aktiv på scrapfronten ;) Men nu är jag supersugen att greja igen. Gjorde färdigt min andra Lo om lilla Ullkika, fick titeln"Sötnos" det kan väl vara en ok beskrivning av en 1-åring.
Sydde svirlar på pappret & skrev runt dem... ett av papprena jag använt på Lo´n var Primas "Firefly" i Flights of Fancy Collection, där är det skrivit i svirlar... såå läckert! blev inspirerad av det. Inte lika fantastiskt på min Lo men nu har jag prövat det också =)
Det är verkligen kul att leta fram gamla kort mm, oftast ligger det i någon låda & skrotar tyvärr. Då är det väl bättre att scrapa med dem , visst! Nu hittade jag dessutom en annons som mor & far satt ut när jag behövde dagmamma år 1968.
Så rota i gamla lådor där hemma! man kan hitta riktiga fynd, jag lovar...
KramiZ Ullkika


2 kommentarer:

  1. Vad fint det blev och vilken kul idé att sätta in annonsen oxå!!!!

    SvaraRadera
  2. Tack!
    Är faktiskt inte helt nöjd med denna Lo... tyckte den andra blev bättre. Att jag hittade annonsen var rena turen, städade uppe vid skrivbordet där jag sitter & scrapar för datorn hade rasat & vips! där låg den.
    Ha en Glad Påsk! vi syns på Wänerscrapen nästa vecka... KramiZ Ullkika

    SvaraRadera