Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

söndag 29 augusti 2010

Sommarromantik...

... Vi hade ju turen att få komma på bröllop förra sommaren. Ett vackert bröllop ute i det gröna. Jag/ moster till brudgummen var inte den enda som fällde tårar denna ljuvligt härliga dag. Nåja! äntligen har jag nu scrapat om denna händelse... Har klippt ut blommor & dyl från ett underbart papper från Prima... har gjort "andra sidan" om bröllopet med hela detta papper som bas, såå då ville jag ha med i alla fall några detaljer även här. Limmade fast dessa urklipp på olika blommor, men lämnade delar av urklippen "hängande" i det fria för att få lite volym & liv på Lo´n.


En del av blommorna satte jag fast med öljetter & brads.


Det är så många bilder jag vill ha med, när jag scrapar... problemet är ju hur många sidor jag ska göra om varje händelse?!!? Ibland kan man ju lösa detta med att göra en liten tag som går att lägga bakom något annat.
Fick med ett försättsblad till en gammal bok... passande titel tyckte jag!
Nu ska jag få iordning på lite räkningar också, hm! varför måste man göra sådant??! TÄNK så mycket pengar jag skulle kunna handla scrapsaker för OM jag inte behövde betala dessa räkningar, hm! En liten tanke bara ;)
KramiZ Ullkika

2 kommentarer:

  1. Hej, vad har du gjort med din blogg - den ser helt ny ut. Snyggt! Vad skulle hända om du lät bli att betala dina räkningar?! uhm, kanske inte så bra. Jag bara tycker att denna LO blev så läcker. kram

    SvaraRadera
  2. Tackar! Är själv inte nöjd med bloggen... det har hänt något med vissa delar som jag inte kunnat reda ut, tyvärr! men jag hoppas att det löser sig!!
    Visst är pojken din söt!
    Kramiz//Ullkika

    SvaraRadera