Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

fredag 6 augusti 2010

Tändsticksask till sonen...

... Ted har önskat sig en tändsticksask länge, länge med Misfits på, hm! Vet egentligen inte varför det har tagit såå lång tid att få inspiration till att göra den??! För nu när jag väl satt mig ner & knåpade ihop denna efterlängtade ask... var det riktigt roligt!! Han har flyttat till egen lägenhet & fyllde dessutom år när han fick den & ett kort i samma tema. Gissa om han blev glad ;)


Dessa underbara tryckknappar är för roliga att använda... släng dem inte vad ni än gör! Jag har lackat på Misfitsbilden för att få en cool känsla.

Hoppas att ni saknat mig i alla fall lite under mitt lilla sommaruppehåll... börjar jobba på måndag igen... då sätter jag igång med datorn igen.

KramiZ//Ullkika <3>

3 kommentarer:

  1. Klart du har varit saknad!! Kram Den var super läcker...trodde först att det var Lillen som skulle få asken...och hann tänka tanken MEN ska han ha tändstickor...haha! Men sen läste jag ju färdigt..

    SvaraRadera
  2. Tack vännen! Nu sätter dessutom fotbollen igång & sedan hockeyn... så då kommer vi får pratas en del, sköj de!!
    KramiZ Ullkika

    SvaraRadera