Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

tisdag 31 augusti 2010

Uti Norrlands skog...

... Går ni in på etiketter; Scrapat;12x12 så hittar ni andra sidan till denna Lo... om ni är nyfikna på att få se helheten ;)
Jag får som sagt aldrig nog av knappar! dessutom kan man krackelera dem, då ser de extra gamla & slitna ut, mmm! I Like!!
Krackelerade även på wellpappen, samt skrev ut bokstäverna till titeln med denna underbara papp. Sydde langettstygn på kanterna där jag ville rama in det lite extra. Använde som så många gånger förr min gamla bok till bl a att göra remsor som jag skrev min journaling på... Chipboardshjärtat fick sig också en släng av Distress crackle paint, njami!! ;)
Nu får jag iväg till jobbet mitt... KramiZ//Ullkika2 kommentarer:

  1. Hej. Det är så roligt att se alla finesser du gör. Det ser så enkelt ut - men vet hur mycket tanke och jobb som ligger bag! just sådant input behöver jag just nu.... fredag kanske?! Kram

    SvaraRadera
  2. Jaa! längtar! känner efter just nu om jag inte är lite sjuk dessutom, hihi! Så att jag måste hoppa över träningen! FÖR att få mer tid för scrap & dig ;)
    KramiZ//Ullkika

    SvaraRadera