Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

måndag 12 april 2010

Bidrag till skisstävling på Wänerscrapen...

... I lördags gick vårens Wänerscrap av stapeln, då var vi 80 scrapare som samlades i folkets hus i Vänersborg. Dörrarna öppnades kl.9 & kl.22 så orkade nog inte så många något mer ;) Det var en underbar dag med mycket mat, shopping, trevliga människor & naturligtvis massor av scrap. Jag bara älskar det! Med min Lo "Bastu" gick jag & vann 1:a pris... Jiihaa! vad glad jag blev, sååå roligt & hedrande att bli utvald av så många fantastiska bidrag. Man utgick från en skiss samt att det skulle finnas knappar & något crackelerat på... sååå jag smetade på Distress crackle paint på både wellpapp, chipboardhjärtan & för första gången på träknappar... chalkade dem lite när det torkat dessutom. Papprena jag skrivit på är ett blad ur en gamla bok, som även ligger bakom titeln... för att få samma gulnande nyans.


Eftersom inte symaskinen fick följa med, även om jag faktiskt tänkt tanken ;) så fick jag sy lite förhand för att få Ullkikas tuch på sidan. Primas ljuvliga prickiga papper var ett måste när jag satt & bläddrade bland mitt förråd.
Hoppas ni fått lite inspiration... jag fick massor av det i lördags, såå tack!! Liza & Agnetha som gjorde den 6:e upplagan av Wänerscrapen så bra.
KramiZ Ullkika

5 kommentarer:

 1. Ååååh va roligt!! Grattis grattis grattis!! Den var verkligen en vinnare...det tycker jag med!! Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag tackar & bugar!! ja det var sååå roligt att vinna. KramiZ/U

  SvaraRadera
 3. Jag har sett och beundrat live. Skriver mest för att du skall se att jag kan. AnnPi

  SvaraRadera
 4. Fniss! Jag tycker att du är jätteduktig vännen ;)
  Tyck om du!!//Ullkika

  SvaraRadera
 5. gud va grym man får vara!!:D

  och jag "modellen" är stolt över att ha en sådan bra scrapmamma:D
  älskardigmest!!

  kram/idaa<3<3

  SvaraRadera