Kom in i min blogg & titta runt lite... Skicka gärna en kommentar!

Om mig...

Mitt foto
Jag är en 49-årig scrapptokig trebarnsmor, dessutom stolt farmor. Började med mitt stora intresse för ca11 år sedan... Fastnade så totalt i denna scrapvärld, så jag ser allt med "scrapögon". Jag har alltid tyckt om att fotografera, samla, handla och naturligtvis att pyssla... så jag förstod ganska snart att jag var en biten scrappare.

Besökare


Antal besökare totalt:
Antal besökare i dag:
Antal besökare online:

fredag 16 april 2010

Lite kortgöra...

Satt idag & scrapade... faktiskt hela dagen, med min goe vän Heidi. Då låter det som om jag fått gjort mycket... men vi pratar en del, fniss! fikar, äter lunch... pratar, fikar åsså scrapar ;) sååå jag har fått masssor av positiv energi idag, Tack Heidi!!
Jag fick denna härliga crackle paint "faded jeans" i mitt vinst paket på Wänerscrapen. Den var jag ju tvungen att prova! visst är den läcker?!!
Ha en fortsatt go fredagkväll!
KramiZ//Ullkika <3 <3

3 kommentarer:

 1. det ser läckert ut med de krackelerade blommorna, det måste jag testa...i morgon!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Hej. Vist hade vi det trevligt. jeg måste ju passa på nu då jag inte kan vara med nästa gång vi har scrapträff (mycket ledsen). Jag blir så effektiv med dig - alla måsten borta och fyra LO gjorde, toppen!. Kram och tack

  SvaraRadera
 3. Jaa! det är såå roligt med det krackelerade! åsså torkar det så fort också. Du får ta med & visa hos Astrid Lone. Synd att du inte följer med Heidi...
  Kram till er båda//Ullkika

  SvaraRadera